Truall

fotografia po ngarkohet,ju lutem prisni nje sekonde
1

informata:

Per: Shitje Siperfaqe: 2000 m² Cmimi: €140,000
Adresa: Vaqarr Qyteti: Tirane Orjentimi: Jug-Perendim
Pronesia: Çertifikate Telefon: 0696427349 Prona ID: 495

pershkrim:

Shitet toke me siperfaqe 2000m²,vendodhja ne Vaqarr dhe pozicionohet 25 metra larg nga rruga nacionale,mund te vihet ne funksion per qellime te ndyrshme si rezidenciale po ashtu dhe komerciale.Per me teper informacion apo per ta pare nga afer jeni te lutur te na kontaktoni.

 

prona te tjera qe mund te ju interesojne:
 • Truall Per Shitje : €236,000

  Vore, Tirane, 0696427349

  Siperfaqe : 3940 (m²)

  Pronesia : Çertifikuar

  Orjentimi : Veri-Perendim

  Gjendja : Aktive

  Prona ID : 499

  Listuar : December 1, 2013

 • Truall Per Shitje : €70,000

  Lunder, Tirane, 0696427349

  Siperfaqe : 700 (m²)

  Pronesia : Çertifikate

  Orjentimi : Jug-Perendim

  Gjendja : Aktive

  Prona ID : 503

  Listuar : December 1, 2013

 • Truall Per Shitje : €200,000

  Liqeni Artificial, Tirane, 0696427349

  Siperfaqe : 1000 (m²)

  Pronesia : Çertifikate

  Orjentimi : Jug-Perendim

  Gjendja : Aktive

  Prona ID : 491

  Listuar : December 4, 2013

 • Truall Per Shitje : €52,000

  Vore, Tirane, 0696427349

  Siperfaqe : 1500 (m²)

  Pronesia : Çertifikate

  Orjentimi : Jug-Perendim

  Gjendja : Aktive

  Prona ID : 487

  Listuar : December 13, 2013

 • Truall Per Shitje : €350,000

  Farke, Tirane, 0696427349

  Siperfaqe : 3500 (m²)

  Pronesia : Çertifikuar

  Orjentimi : Jug-Perendim

  Gjendja : Aktive

  Prona ID : 561

  Listuar : December 4, 2013

        +355 68 56 56 999
        +355 69 64 27 349
         info@shitet.al
         

Email Agent