shtepi ne shitje

Shtepi ne shitje ne kompleksin e vilave ne Lunder qe eshte nje nga projektet me ambicioze qe eshte duke u realizuar.Ndethurja perfekte e teknologjive moderne te aplikuara, siguria e larte ,komoditeti, hapesirat e gjelberta dhe ajri i paster e bejne kete kompleks nje pike referimi per kedo qe eshte ne kerkim te shtepise se endrrave. Me hipoteke,1250 euro m2.Vila eshte e perberenga :Kati Podrum 63.62m2 (Vend-parkimi, lavanderi, WC),2 – Kati Perdhe 63.62m2 (Soxhorno, WC)Kati i Pare 63.62m2 Kati nencati 63.62m2 (dhome gjumi, garderobe, WC, verande)Ambjentet e perbashketa (9%) 22.9m2Totali=277.38m2,Kompleksi eshte I survejuar 24 ore nga kamera dhe roje, drita pa nderprerje 24 ore e pajisur gjithashtu me gjenerator . Pishine e madhe dhe luksoze.

    +355 68 56 56 999
    +355 69 64 27 349
     info@shitet.al